Staat voor jouw toekomst
Een nieuw en modern zorgcomplex

Antoniushove Lichtenvoorde

Gepubliceerd op 17-02-2022
Er wordt hard gewerkt aan een nieuw woon/zorgconcept in Lichtenvoorde, de Antoniushove. Meer dan honderd ruime appartementen worden opgeleverd.

Het complete gebouw is opgebouwd rondom een gemeenschappelijk overdekt buurtplein. Het is een ontwerp van FAME Groep waar nieuwe en oude karakteristieke elementen samenkomen, een inspiratie op basis van historische panden. Voor dit project is BENG (‘Bijna Energieneutrale Gebouwen’) het ambitieniveau. Voor deze ambitie zijn een aantal aspecten belangrijk, o.a: langdurig inzetbaar, onderhoudsarm, milieuvriendelijk. Duurzaamheidsaspecten die bij Reinaerdt ook zeer hoog in het vaandel staan.

Samenwerking

In samenwerking met KlaassenGroep gaan wij dit project voorzien van alle binnendeuren. Van standaard HPL deuren, 30 en 60 minuten brandwerende deuren tot combinaties van o.a. 30 minuten brandwerende deuren met een geluidswaarde van Rw,p 42 dB. Veiligheid en comfort is voor de bewoners erg belangrijk. Onze deuren zijn voorzien van bamboe randhout en dit geeft i.c.m. met de houtstructuren en kleuren op de deuren een hele rustige en natuurlijke uitstraling.

Naast dit mooie project, i.s.m. KlaasenGroep, leveren wij of hebben wij deuren geleverd aan o.a. project De Elver en de Graafschap college in Doetinchem, Globe college in Utrecht, de Brandweerkazerne Didam, St. Bonifatiuscollege in Utrecht, Meulevelden Didam, Saba in Dinxperlo, Contour in Winterswijk.

Beelden @ KLAASSENGROEP en @ FAME Groep