Staat voor jouw toekomst
Wij staan voor

Wij staan voor

Het succes van onze organisatie is voor een belangrijk deel te danken aan de expertise van onze medewerkers. Daarom investeren wij in onze mensen en hun toekomst. Met een team van ruim 220 betrokken collega’s bouwen we op innovatieve wijze aan de beste deuren voor de gebouwen van morgen. We staan voor ontwikkeling, zekerheid en betrokkenheid. Waar sta jij voor?

Staat voor betrokkenheid

Gezelligheid, collegialiteit en Twentse nuchterheid zijn enkele kernbegrippen binnen onze organisatie. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij plezier hebt in je werk en het goed kunt vinden met je collega's, want als de sfeer op de werkvloer goed is, dan werkt dat voor iedereen plezierig!

Staat voor ontwikkeling

Bij Reinaerdt zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen die hun kennis bij ons willen inzetten en hier verder willen ontwikkelen. Wij stimuleren jou het beste uit jezelf te halen met volop doorgroeimogelijkheden, waarmee je zelf invulling kunt geven aan jouw loopbaan.

Staat voor zekerheid

Reinaerdt is een snelgroeiend bedrijf dat samen met 120 andere ondernemingen onderdeel uitmaakt van het Koninklijke VolkerWessels concern. Omdat we onderdeel zijn van een groter geheel bieden wij je een baan met veel zekerheid en toekomstperspectief.

Jij maakt Reinaerdt

 

Reinaerdt als werkgever

Bij Reinaerdt in Haaksbergen (NL) en Saterland (DE) produceren we de meest geschikte deuren voor de gebouwen van morgen. En dat zijn er zo’n 250.000 per jaar. De kennis en kunde van onze medewerkers, gecombineerd met de sterke focus op innovatie, maken ons tot dé specialist in de productie van deuren. Bekende gebouwen waar je onze deuren kunt vinden zijn onder andere het International Crime Court, Van der Valk Enschede, Isala Klinieken, Atlas Theater Emmen en Ziggo Dome.

Bij Reinaerdt kun je aan de slag in ons gezellige kantoor of in een van de meest toonaangevende productieomgevingen van Europa. De afgelopen jaren is flink geïnvesteerd in een state of the art, computergestuurd machinepark. Wil je werken bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en snel groeit? Dat toekomstperspectief biedt en waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je bij Reinaerdt goed!

Onderdeel van VolkerWessels

Reinaerdt maakt onderdeel uit van het VolkerWessels concern. Samen met 119 andere ondernemingen zijn we actief in het ontwikkelen en realiseren van bouw, vastgoed en civiele techniek. Met de missie “Bouwen aan een betere levenskwaliteit” ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden we samen hele gebieden. Kom je werken bij Reinaerdt dan word je onderdeel van een groter geheel en kies je voor een baan met zekerheid en toekomstperspectief.

"Toen Reinaerdt mij vroeg of ik een opleiding wilde volgen, heb ik die kans met beide handen aangepakt."

Lees meer

Onze vacatures

Projectcoƶrdinator binnendienst

Projectcoƶrdinator binnendienst

MBO / Commercieel

Bekijk
Servicemonteur

Servicemonteur

MBO / Technisch / Buitendienst

Bekijk
stages-en-afstudeeropdrachten

stages-en-afstudeeropdrachten

MBO HBO en WO-niveau / diverse richtingen /  uren in overleg

Bekijk